Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Καπελέρης

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ειδικό ανακριτή ο πρώην γ.γ. Φορολογικών και Τελωνειακών υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Καπελέρης
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ειδικό ανακριτή ο πρώην γ.γ. Φορολογικών και Τελωνειακών υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών Γιάννης Καπελέρης οποίος αντιμετωπίζει το αδίκημα της απιστίας σε συνδυασμό με τον ν.1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου.

Η κατηγορία αφορά καταγγελίες του παραιτηθέντος γ.γ. πληροφοριακών συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη περί διαγραφής προστίμων που είχαν επιβληθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων με αποτέλεσμα το Δημόσιο να ζημιωθεί με περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο κ. Καπελέρης υποστήριξε ότι είχε ζητήσει το πάγωμα των προστίμων καθώς επέκειτο νομοθετική ρύθμιση επί του θέματος.

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή και η επικεφαλής της Διεύθυνσης Ελέγχου Τελωνείων, η οποία κατηγορείται για απιστία στην υπηρεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v