Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συλλήψεις για κλοπή καυσίμων του στρατού

Στα... πράσα πιάστηκε από το ΣΔΟΕ οδηγός βυτιοφόρου Έλληνας πολίτης καθώς μετέφερε 2 τόνους πετρελαίου κίνησης από το 95 τάγμα μηχανικού της Ρόδου προς εργολάβο Δημοσίων έργων. Εγιναν τρεις συλλήψεις

Συλλήψεις για κλοπή καυσίμων του στρατού
Στα πράσα πιάστηκε από το ΣΔΟΕ οδηγός βυτιοφόρου Έλληνας πολίτης καθώς μετέφερε 2 τόνους πετρελαίου κίνησης από το 95ο τάγμα μηχανικού της Ρόδου προς εργολάβο Δημοσίων έργων.

Ο οδηγός συνελήφθη χωρίς παραστατικά. Κατασχέθηκαν τόσο το βυτιοφόρο όσο και τα καύσιμα και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για κλοπή και απιστία σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.

Ο τοπικός Εισαγγελέας έκανε προανάκριση για να εξακριβωθεί ποιοι και πόσοι εμπλέκονται στο κύκλωμα ενώ ήδη το ΣΔΟΕ έχει ενημερώσει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Εν συνεχεία συνελλήφθησαν ο αντισυνταγματάρχης που ήταν επικεφαλής του στρατοπέδου καθώς έδινε την άδεια να περάσει την πύλη το βυτιοφόρο, ο υπεύθυνος της αποθήκης του στρατοπέδου αλλά και ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου. Ολοι θα οδηγηθούν αύριο, με την διαδικασία του αυτοφόρου, στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε σήμερα από τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτη, σχετικά με περιστατικό ύποπτης μεταφοράς καυσίμου από ιδιωτικό βυτιοφόρο μέσα από στρατόπεδο της Ρόδου.

Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε άμεσα οδηγίες στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο, ο οποίος διέταξε τη διεξαγωγή ΕΔΕ σχετικά με το συμβάν, παράλληλα με τις ενέργειες του ΣΔΟΕ και του Οικονομικού Εισαγγελέα.

Στη Ρόδο μεταβαίνει ο Β’ Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Α. Κουτρουμπέλης για να συντονίσει τις έρευνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v