Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την άλλη εβδομάδα η απολογία της Β. Σταμάτη

Από την Τετάρτη ως την Παρασκευή αναμένεται να καθίσουν στο εδώλειο του κατηγορουμένου 10 πρόσωπα, κυρίως συγγενείς του Α. Τσοχατζόπουλου που κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Μεταξύ τους η κόρη και η σύζυγός του.

Την άλλη εβδομάδα η απολογία της Β. Σταμάτη
Από την ερχόμενη Τετάρτη ως και την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν δέκα πρόσωπα στην πλειοψηφία τους συγγενείς του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι η κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή, καθώς και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη. Η κ. Σταμάτη, η οποία έλαβε προθεσμία μίας εβδομάδας, κατηγορείται για το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται να αγοράστηκε με μαύρο χρήμα που κατά την κατηγορία προήλθε από μίζες που έλαβε ο κ. Τσοχατζόπουλος από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η κ. Σταμάτη αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι δεν χειριζόταν τα οικονομικά εκείνη, αλλά ο σύζυγός της. Όσο για το ακίνητο της Διον. Αρεοπαγίτου υποστηρίζει ότι αγοράστηκε με δάνειο αλλά και χρήματα του συζύγου της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v