Λοβέρδος:Η χώρα χρειάζεται κινηματία πρωθυπουργό

Την άποψη ότι η χώρα χρειάζεται …κινηματία πρωθυπουργό που να γνωρίζει τα θέματα και να είναι αποφασισμένος να ανατρέψει χρόνιες στρεβλώσεις, επανιδρύοντας δομές και θεσμούς διατύπωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Λοβέρδος:Η χώρα χρειάζεται κινηματία πρωθυπουργό
Την άποψη ότι η χώρα χρειάζεται …κινηματία πρωθυπουργό που να γνωρίζει τα θέματα και να είναι αποφασισμένος να ανατρέψει χρόνιες στρεβλώσεις, επανιδρύοντας δομές και θεσμούς διατύπωσε ο υπουργός Υγείας και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι το μοντέλο του προεδρεύοντος πρωθυπουργού που παρακολουθεί το περίγραμμα των προβλημάτων έχει αποτύχει αφήνοντας αιχμές και για τον τρόπο διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε ενός σφικτού κυβερνητικού σχήματος με 10 -15 υπουργούς που να χαίρουν της πλήρους στήριξης του πρωθυπουργού και έχουν την εντολή να αλλάξουν τη χώρα.

Σε ερώτηση αν το ΠΑΣΟΚ θα αποδεχθεί συνεργασία με την Ν.Δ ο υπουργός σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αρνείται τη συνεργασία, επιδιώκει, όμως, να αναδειχθεί πρώτο κόμμα μια και διαθέτει ευχέρεια μετεκλογικής σύμπραξης και με τη ΔΗΜΑΡ πέραν της Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v