Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Φρένο” Αλογοσκούφη σε αιτήματα τραπεζών - ΟΤΕ

Είναι ξεκάθαρο ότι το Δημόσιο δεν μπορεί να επιβαρυνθεί πέραν της μετοχικής του παρουσίας σε ορισμένες τράπεζες, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης σε συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ασφαλιστικό των τραπεζών.

”Φρένο” Αλογοσκούφη σε αιτήματα τραπεζών - ΟΤΕ
της Έλενας Λάσκαρη

Είναι ξεκάθαρο ότι το Δημόσιο δεν μπορεί να επιβαρυνθεί πέραν της μετοχικής του παρουσίας σε ορισμένες τράπεζες, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης στη συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ασφαλιστικό των τραπεζών.

Ομοίως απάντησε και για το αίτημα που υπέβαλε ο πρόεδρος του ΟΤΕ για χρηματοδότηση της εθελουσίας εξόδου στον Οργανισμό.

Ο υπουργός Οικονομίας πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση περιμένει καταρχήν συμφωνία μεταξύ τραπεζών και εργαζόμενων και εν συνεχεία θα λάβει θέση, ενώ σχολιάζοντας τον νόμο Ρέππα είπε ότι οι διατάξεις όσον αφορά στην κατεύθυνση είναι σωστές, αλλά υπάρχει ελλιπής πρόβλεψη χρηματοδότησης.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00, με το Προεδρείο της ΄Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v