Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατεπείγουσα έρευνα για Νομική διέταξε ο Ι.Τέντες

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την πώληση προϊόντων από μικροπωλητές και τη διακίνηση ναρκωτικών στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, δίπλα στην Νομική Σχολή Αθηνών, διέταξε ο εισαγγελέας Ιωάννης Τέντες.

Κατεπείγουσα έρευνα για Νομική διέταξε ο Ι.Τέντες
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, δίπλα στην Νομική Σχολή Αθηνών, όπου μικροπωλητές πωλούν παράνομα προϊόντα ενώ παράλληλα γίνεται διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.

Με παραγγελία του προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, ο κ. Τέντες ζητεί να διεξαχθεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση αδικημάτων και οι υπεύθυνοι να παραπεμφθούν στο Αυτόφωρο.

Ο κ. Τέντες ζήτησε επίσης από την κ. Ράικου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον χώρο.

Αιτία για την παρέμβαση του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού απετέλεσε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν ο πρόεδρος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού πανεπιστημίου κ. Θ. Φορτσάκης και άλλα μέλη του διδακτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v