Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Ράιχενμπαχ με τον πρόεδρο του ΣτΕ

Συνάντηση με το πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο θα έχει αύριο ο επικεφαλής της Task Force Χόρστ Ράιχενμπαχ, προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ άλλων την απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ.

Συνάντηση Ράιχενμπαχ με τον πρόεδρο του ΣτΕ
Συνάντηση με το πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο θα έχει αύριο ο επικεφαλής της Task Force Χόρστ Ράιχενμπαχ, προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ άλλων την απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ για την επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης από τεχνολογικής σκοπιάς.

Τον Ράιχενμπαχ θα συνοδεύσουν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης, η επικεφαλής της ομάδας δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα Ζορζέττα Λάλη, το μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας της Ολλανδίας και ειδικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Tom de Bruijn, ο σύμβουλος της ομάδας δράσης της Ε.Ε.Peter Wagner και το μέλος της ομάδας δράσης της Ε.Ε. Ιωάννης Χατζηγιάννης.

Παρόντες στη συνάντηση θα είναι επίσης οι αντιπρόεδροι Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Σωτ. Ρίζος και Φιλοκτήμων Αρναούτογλου, ο σύμβουλος Επικρατείας Κωνσταντίνος Κουσούλης, καθώς και η εισηγήτρια Χάιδω Ευαγγελίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v