Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αμείωτη η κόντρα εφοριακών - Σπινέλλη

Συνεχίζεται ακάθεκτη η κόντρα της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ με τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων Δ. Σπινέλλη.

Αμείωτη η κόντρα εφοριακών - Σπινέλλη
Συνεχίζεται ακάθεκτη η κόντρα της ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ με τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων Δ. Σπινέλλη.

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ, συνδέει την παραίτησή του από τη θέση του ΓΓΠΣ με την «αποτυχημένη θητεία του η οποία στέρησε πολύτιμα έσοδα, ταλαιπώρησε φορολογούμενους και άφησε περιθώρια για υποκειμενικές κρίσεις εκεί που έπρεπε να υπάρχουν μηχανογραφικές λύσεις» και σημειώνει με νόημα πως «είναι ανεπίτρεπτο να αγνοεί ο κ. καθηγητής ότι η ελληνική δημοκρατική πολιτεία έχει θεσμοθετήσει συγκεκριμένες διαδικασίες καταγγελίας για φαινόμενα διαφθοράς για όλους τους δημοσίους λειτουργούς».

Η κόντρα Σπινέλλη- εφοριακών αναδείχθηκε μετά από τις δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Σπινέλλη αναφορικά με φαινόμενα διαφθοράς στους κόλπους των εφοριακών.

Στις τοποθετήσεις αυτές η ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ απάντησε την περασμένη εβδομάδα με υποβολή μηνύσεων (τόσο κατά του κ. Σπινέλλη όσο και του Γενικού Διευθυντή Ελέγχων του ΣΔΟΕ Ν. Λέκκα ο οποίος είχε κάνει παρεμφερείς τοποθετήσεις).

Ο κ. Σπινέλλης στη συνέχεια κάλεσε μέσω των κοινωνικών δικτύων τους πολίτες να του υποβάλλουν προσωπικές ιστορίες φοροδιαφυγής και διαφθοράς. «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το αδιέξοδο και τις σκοπιμότητες που τον οδηγούν σε πρωτοφανή ολισθήματα που επέλεξε για την υπεράσπισή του, μέσα από το internet με τη μέθοδο της «κουκούλας».

Ζητάει να καταγγείλουν οι πολίτες , σε προσωπική του ιστοσελίδα, περιστατικά δωροδοκίας εφοριακών είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα.

Είναι ανεπίτρεπτο να αγνοεί ο κ. καθηγητής, ότι η ελληνική δημοκρατική πολιτεία έχει θεσμοθετηθεί συγκεκριμένες διαδικασίες καταγγελίας για φαινόμενα διαφθοράς για όλους τους δημοσίους λειτουργούς» καταλήγει η ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v