Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγώνει ο διαγωνισμός ακαθάρτων Κορωπίου-Παιανίας

"Παγώνει" με προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε από το ΣτΕ ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει το έργο της "συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης ακάθαρτων των περιοχών Κορωπίου-Παιανίας".

Παγώνει ο διαγωνισμός ακαθάρτων Κορωπίου-Παιανίας
"Παγώνει" με προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε από το ΣτΕ ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει το έργο της "συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης ακαθάρτων των περιοχών Κορωπίου-Παιανίας".

Το έργο είναι ύψους 112.900.193 ευρώ.

Η προσωρινή διαταγή εξεδόθη από το πρόεδρο του Δ' τμήματος κ. Σωτήρη Ρίζο ο οποίος ζήτησε να σταματήσει προσωρινά η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών του δημόσιου διαγωνισμού μέχρι να εκδικασθούν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι στον διαγωνισμό συμμετείχαν οκτώ κοινοπραξίες εταιρειών και στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν έξι, επικαλούμενες πλημμεληματικού χαρακτήρα παραβάσεις κατά την διαγωνιστική διαδικασία.

Μετά την προσωρινή διαταγή «παγώνει» παράλληλα μέχρι την έκδοση σχετικής απόφασης και η εξέταση από τους συμβούλους Επικρατείας των πέντε υπόλοιπων αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v