Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηγούμενος Εφραίμ

Την υπό όρους αποφυλάκιση του ζητεί με αίτημα που υπέβαλε στην εφέτη ανακρίτρια Ειρήνη Κάλου ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ ο οποίος παραμονές Χριστουγέννων κρίθηκε προφυλακιστέος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο ηγούμενος Εφραίμ
Την υπό όρους αποφυλάκιση του ζητεί με αίτημα που υπέβαλε στην εφέτη ανακρίτρια, Ειρήνη Κάλου, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ ο οποίος παραμονές Χριστουγέννων κρίθηκε προφυλακιστέος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών.

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση των "ιερών" ανταλλαγών μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής , στην αίτηση του επικαλείται προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία όπως υποστηρίζει εντείνονται από την κράτηση του, ενώ υπεραμύνεται της αθωότητας του.

Συγκεκριμένα, ο ηγούμενος Εφραίμ υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να αποφυλακιστεί καθώς δεν είναι ούτε ύποπτος φυγής, ενώ αναφέρεται και σε στοιχεία που, κατά τον ίδιο, επιβεβαιώνουν την αθωότητά του.

Προσεχώς αναμένεται να προτείνει επί της αίτησης εισαγγελέας Εφετών, ενώ το θέμα θα κριθεί από την εφέτη ανακρίτρια η οποία μετά την απολογία του κατηγορούμενου είχε ζητήσει την προφυλάκισή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v