Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξανά στον εισαγγελέα ο Δ. Κουσελάς για τη λίστα

Ενώπιος ενωπιω με τις εισαγγελικές αρχές θα βρεθεί και πάλι ο Δ. Κουσελας προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου για τη λίστα των φοροφυγάδων.

Ξανά στον εισαγγελέα ο Δ. Κουσελάς για τη λίστα
Ενώπιος ενωπιω με τις εισαγγελικές αρχές θα βρεθεί και πάλι ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελας προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου μετά από τις δικές του καταγγελίες περί ύπαρξης λίστας φοροφυγάδων η οποία παραμένει αναξιοποίητη.

Ο κ. Κουσελάς είχε κληθεί από την εισαγγελέα ωστόσο καταθέτοντας ανασκεύασε τους ισχυρισμούς του και υποστήριξε οτι ουδέποτε είχε αναφερθεί σε λίστες και τα λεγόμενά του παραποιήθηκαν από δημοσιογράφους.

Ωστόσο, μετά την δημοσιοποίηση από το υπουργείο Οικονομικών της λίστας με μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου την περασμένη Κυριακή, ο κ. Κουσελάς δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ οτι " αισθάνομαι δικαιωμένος που είχα μιλήσει για λίστες μεγαλοοφειλετών αν και τότε ορισμένοι με αποκάλεσαν κωλοτούμπα".

Η συγκεκριμένη δήλωσή του, με την οποία αποδέχεται ουσιαστικά τις αρχικές του καταγγελίες, προκάλεσαν την συμπληρωματική κλήτευσή του από την εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v