Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Καραμανλή- Κωστόπουλου

Οι εξελίξεις γύρω απο το ασφαλιστικό των τραπεζών, αλλά και θέματα προστασίας του καταναλωτή κατά τις τραπεζικές συναλλαγές απασχόλησαν τους κ.κ. Κ. Καραμανλή και Γ. Κωστόπουλο κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Καραμανλή- Κωστόπουλου
Σε ”καλό κλίμα” πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των κ.κ. Καραμανλή και Κωστόπουλου, όπως δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Οι κ.κ. Κωστόπουλος και Καραμανλής συζήτησαν το ασφαλιστικό των τραπεζών, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά και τη λύση του ασφαλιστικού της Εμπορικής Τράπεζας, όπως επίσης και θέματα που άπτονται της προστασίας του καταναλωτή.

Σε ό,τι αφορά την προστασία του καταναλωτή, οι πληροφορίες του euro2day.gr αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει καταλήξει στο βασικό κορμό του νέου θεσμικού πλαισίου που θα εισάγει για αυτό το σκοπό, προκειμένου να μειωθούν οι αυθαιρεσίες στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Ο κ. Κωστόπουλος ερωτηθείς για την απογραφή, είπε ότι ”η απογραφή δεν κάνει κακό. Κακό κάνει ο πολύς θόρυβος”.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος ερωτηθείς εάν θα ανοίξει το ασφαλιστικό δήλωσε επί λέξει: ”Δεν θα ανοίξει κανένα ασφαλιστικό. Το ασφαλιστικό των τραπεζών είναι θέμα των τραπεζών και των τραπεζο - υπαλλήλων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v