Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την άλλη εβδομάδα το πόρισμα για Πεπονή-Μουζακίτη

Το πόρισμά του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε , αναφορικά με τις συνθήκες παραίτησης των δύο οικονομικών εισαγγελέων, αναμένεται να υποβάλει στις αρχές της εβδομάδας ο αντεισαγγελέας Φώτης Μακρής.

Την άλλη εβδομάδα το πόρισμα για Πεπονή-Μουζακίτη
Το πόρισμά του στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε , αναφορικά με τις συνθήκες παραίτησης των δύο οικονομικών εισαγγελέων, αναμένεται να υποβάλει στις αρχές της εβδομάδας ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Φώτης Μακρής.

Η διερεύνηση της υπόθεσης, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με τις καταθέσεις της επίκουρης οικονομικής εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ιωάννη Σακελλάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σακελλάκος υποστήριξε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα εκ των περιστατικών που περιγράφουν οι κ. Πεπόνης και Μουζακίτης ως "άσκηση πίεσης".

Από την πλευρά της η κ. Παπανδρέου φέρεται να υποστήριξε ότι δεν υπέπεσε οτιδήποτε μεμπτό στην αντίληψή της, ενώ η ίδια πρόσθεσε ότι δεν έχει δεχθεί πιέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελική λειτουργός μεταξύ άλλων διενεργεί έρευνα για τις καταγγελίες του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Δημ. Κουσελά ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει λίστα με 3.800 φοροφυγάδες η οποία παραμένει αναξιοποίητη από το υπουργείο Οικονομικών. Εν συνεχεία ο κ. Κουσελάς ανακάλεσε ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v