Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τριήμερη απόχη αποφάσισαν οι δικηγόροι

Τριήμερη απόχη από αύριο Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 έως την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κατά την σημερινή συνεδρίασή του.

Τριήμερη απόχη αποφάσισαν οι δικηγόροι
Τριήμερη απόχη από αύριο Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 έως την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κατά την σημερινή συνεδρίασή του.

Οι δικηγόροι της Αθήνας απέχουν από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την θέσπιση αντικειμενικών φορολογικών κριτηρίων χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση, για τις μεταρρυθμίσεις στον τρόπο ίδρυσης των δικηγορικών εταιρειών και για την αιφνιδιαστική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας επισημαίνεται ότι άδειες θα δίνονται εφόσον συντρέχει συμπλήρωση ορίου προσωρινής κράτησης, σε περιπτώσεις προθεσμιών, παραγραφών, αναστολή πλειστηριασμών.
 
Επιπλέον διευκρινίζεται ότι η κατάθεση προτάσεων επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη άδεια, ενώ στο Πρωτοδικείο και το Ειρηνοδικείου το κλείσιμο των φακέλων παρατείνεται για τρείς εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα έκλεινε ο φάκελος.

Από την προθεσμία αυτή εξαιρούνται οι περιπτώσεις ασφαλιστικών μέτρων. Στο Εφετείο το κλείσιμο των φακέλων παρατείνεται μία εργάσιμη ημέρα μετά τη λήξη της αποχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v