Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η νέα κατάθεση Πεπόνη-Μουζακίτη

Στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή, η έρευνα που διενεργείται αναφορικά με τις συνθήκες παραίτησης προ δύο εβδομάδων των οικονομικών εισαγγελέων.

Ολοκληρώθηκε η νέα κατάθεση Πεπόνη-Μουζακίτη
Στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή, η έρευνα που διενεργείται αναφορικά με τις συνθήκες παραίτησης προ δύο εβδομάδων των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη από τα καθήκοντά τους.

Στις διευκρινίσεις που έδωσαν για τρίτη φορά σήμερα οι οικονομικοί εισαγγελείς φέρονται να κατονομάζουν πέντε πρόσωπα τα οποια ενεπλάκησαν στο έργο τους.

Τις προσεχείς ημέρες τα εν λόγω πρόσωπα που κατά τους οικονομικούς εισαγγελείς παρενέβησαν στο έργο τους θα κληθούν απο τον αντεισαγγελέα κ. Μακρή ο οποίος θα αξιολογήσει τα στοιχεία.

Εαν προκύψει ότι όντως υπήρξαν παρεμβάσεις τότε οι εισαγγελείς θα αντιμετωπίσουν κυρωσεις γιατί άργησαν να τις καταγγείλουν, ενώ αντίστοχες κυρώσεις θα αντιμετωπίσουν και οι "παρεμβαίνοντες".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v