Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Συμβούλιο Εφετών η ποινική τύχη του Π. Νικάκη

Το Συμβούλιο Εφετών θα κρίνει την τύχη του πρώην στελέχους του ΟΤΕ κ. Παν. Νικάκη, καθώς μετά την απολογία του αναφορικά με την υπόθεση των " μαύρων ταμείων" της Siemens, σημειώθηκε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.

Στο Συμβούλιο Εφετών η ποινική τύχη του Π. Νικάκη
Το Συμβούλιο Εφετών θα κρίνει προσεχώς την ποινική τύχη του πρώην στελέχους του ΟΤΕ κ. Παν. Νικάκη, καθώς μετά την απολογία του αναφορικά με την υπόθεση των " μαύρων ταμείων" της Siemens, σημειώθηκε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, ο εφέτης ανακριτής Ι. Φιοράκης ήταν της άποψης οτι ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 150.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ ο εισαγγελέας κ. Μπρης έκρινε οτι θα πρέπει να προφυλακιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί οτι είναι ο τρίτος κατηγορούμενος από αυτόν τον κύκλο των απολογιών στην υπόθεση, για τον οποίο σημειώνεται διαφωνία.

Το ίδιο είχε συμβεί μετά την απολογία του πρώην υπαλλήλου του ΟΤΕ Γ. Αυλωνίτη αλλά και του πρώην γενικού διευθυντή λειτουργιών του οργανισμού κ. Αθ. Γρεβενίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v