Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κινητή τηλεφωνία: Προσφορές χωρίς πόλεμο τιμών

Με προσφορές, οι οποίες όμως δεν έχουν τον άκρως επιθετικό χαρακτήρα των προηγούμενων ετών, επιχειρούν να προσεγγίσουν τους καταναλωτές αυτές τις γιορτές οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Κινητή τηλεφωνία: Προσφορές χωρίς πόλεμο τιμών
Με προσφορές, οι οποίες όμως δεν έχουν τον άκρως επιθετικό χαρακτήρα των προηγούμενων ετών, επιχειρούν να προσεγγίσουν τους καταναλωτές αυτές τις γιορτές οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Με δεδομένη την μεγάλη υποχώρηση του τζίρου του κλάδου, η οποία προσεγγίζει τα 2 δισ. σε διάστημα τριών ετών, και την συνεχή περικοπή των τηλεπικοινωνιακών δαπανών από την πλευρά των καταναλωτών, ο πόλεμος τιμών ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι τρεις μονομάχοι επιχειρούν να αυξήσουν τους συνδρομητές τους με ολοκληρωμένα ελκυστικά πακέτα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας.

Cosmote έμφαση στο Mobile Internet και το ΚαρτοΣυμβόλαιο

Η Cosmote υποδέχεται τα Χριστούγεννα με προσφορές στο Mobile Internet, το ΚαρτοΣυμβόλαιο και την περιαγωγή υποδέχεται φέτος τα Χριστούγεννα η COSMOTE.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε χθες η εταιρεία με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go 2GB, COSMOTE Internet On The Go 3GB, καθώς και στο πρόγραμμα COSMOTE Internet Any Way 2GB, που θα ενταχθούν σε Οικογενειακό Πακέτο COSMOTE ή σε σχήμα COSMOTE SMART PLAY, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet μόνο από 15 ευρώ.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει εφόσον συνδυαστεί με πρόγραμμα συμβολαίου.

Για όσους επιθυμούν να σερφάρουν στο Internet από τον υπολογιστή τους, η COSMOTE με κάθε ενεργοποίηση πακέτου COSMOTE Internet On The Go με κάρτα, στην έκδοση Full Pack προσφέρει 1 μήνα δωρεάν Mobile Internet.

Για όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη, η εταιρεία προσφέρει 20% έκπτωση στο πάγιο τέλος κλήσης της υπηρεσίας COSMOTE Traveller και 50% έκπτωση στην υπηρεσία COSMOTE Travel & Surf για σερφάρισμα στο Internet. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2012.

Στο ρυθμό των Χριστουγέννων κινείται και το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο. Δωρεάν 1500 SMS προς COSMOTE, 50 SMS προς λοιπά δίκτυα και 100MB για σερφάρισμα στο Internet, θα απολαμβάνουν κάθε μήνα, για έξι ολόκληρους μήνες, όσοι συνδρομητές κάνουν νέα σύνδεση και επιλέξουν ένα από τα Smartphones Samsung Galaxy 550, Samsung Galaxy Y και Sony Ericsson XPERIA Mini.

Επίσης η COSMOTE συνεχίζει να παρέχει, για 2η χρονιά, σε ανέργους, που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και συνταξιούχους άνω των 65 ετών, έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Για την χορήγηση της προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά δηλαδή κάρτα ανεργίας σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ και βεβαίωση του συνταξιοδοτικού φορέα ή έντυπο συνταξιοδοσίας.

Vodafone: προσφορές για τις ανάγκες όλης της οικογένειας

Στην δυναμική των οικογενειών αλλά και στις συνδυασμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας ποντάρει αυτά τα Χριστούγεννα η Vodafone. Η εταιρεία δίνει την δυνατότητα στους συνδρομητές που θα φέρουν τα κινητά της οικογένειάς τους στη Vodafone να τα συνδυάσουν με σταθερή τηλεφωνία και ADSL Internet της hellas online και να έχουν ετήσιο όφελος από 150 εως 750 ευρώ για όλο το 2012.

Συγκεκριμένα, όλοι οι νέοι συνδρομητές της Vodafone και της hellas online μπορούν να επωφεληθούν από: έκπτωση έως 9,20 € στο σταθερό και adsl Internet hellas online, κάθε μήνα, για ολόκληρο το 2012, έκπτωση έως 15 € σε ένα από τα οικογενειακά κινητά Vodafone, κάθε μήνα, για πάντα και έκπτωση έως 20 € σε όλα τα κινητά με το οικογενειακό πακέτο κάθε μήνα, για πάντα.

Η έκπτωση θα δοθεί αυτόματα για την επόμενη χρονιά και στις οικογένειες που έχουν ήδη επιλέξει τη Vodafone και την hellas online για κινητά, σταθερό και Ιnternet.

Wind: έξυπνες προσφορές

Στην κατηγορία Smartphones σε smart τιμές ποντάρουν φέτος τις γιορτές τα καταστήματα WIND που προσφέρουν έξυπνα κινητά τηλέφωνα σε έξυπνες τιμές και συνοδευόμενα από δώρα όπως Δωροεπιταγές έως 100 ευρώ, TV Monitor αλλά και ταξίδια για 2 τυχερούς στην Νέα Υόρκη.

Επιπλέον, ειδικά για το Δεκέμβριο στα Καταστήματα WIND υπάρχει μία πλειάδα προσφορών όπως: Κινητό, σταθερό & internet μόνο με 35 €/μήνα και ΔΩΡΟ το νέο Smartphone ZTE Carl, για ολοκληρωμένη οικονομική επικοινωνία σε ένα λογαριασμό.

Μobile Broadband 30 GB με 50% έκπτωση για πάντα από 49,90/μήνα μόνο 24,90 /μήνα. Μαζί ΔΩΡΟ Mi-fi για απεριόριστο σερφάρισμα από όλες τις συσκευές & δωροεπιταγή 30 €
Για συνδρομητές καρτοκινητής. Πενταπλάσια MΒ για να είναι online όλες τις γιορτές, 500ΜΒ μόνο με 5€.

Για επαγγελματίες. Κινητή, Σταθερή & internet σε 1 λογαριασμό με δύο πάγια δώρο στις υπηρεσίες Σταθερής & Internet και δωρεάν Smartphone.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v