Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προχωρά το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ

Σε τροχιά το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ μετά την απόφαση της Διυπουργικής σύμφωνα με την οποία ανατέθηκε το έργο του συμβούλου στις GUGGENHEIM PARTNERS και ΕΤΕ από κοινού με ECCO INTERNATIONAL.

Προχωρά το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ μετά την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με την οποία ανατέθηκε το έργο του χρηματοοικονομικού συμβούλου στις εταιρίες GUGGENHEIM PARTNERS και NATIONAL BANK OF GREECE από κοινού με την ECCO INTERNATIONAL, υπό την αίρεση της επιτυχούς κατάληξης των διαπραγματεύσεων με τους εν λόγω συμβούλους για τις σχετικές συμβάσεις που θα υπογράψουν με το Δημόσιο.

Παράλληλα, η Διυπουργική αποφάσισε:

· Την εξουσιοδότηση των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, να διαπραγματευθούν και να καθορίσουν τους όρους των συμβάσεων με τους ανωτέρω συμβούλους, καθώς και να τις υπογράψουν για λογαριασμό του Δημοσίου.

· Τη σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης και Έγκρισης Πληρωμών για τις ανωτέρω παρεχόμενες υπηρεσίες, αποτελούμενης από έναν εκπρόσωπο της Ειδικής Γραμματείας Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, έναν εκπρόσωπο της 25ης Διεύθυνσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Η Ειδική Γραμματεία Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων να ορίσει έναν γραμματέα, μη μέλος της επιτροπής και να επιμεληθεί τη σύστασή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v