Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΟΤΕ θωρακίζεται με μείωση δανεισμού

Την εκτίμηση ότι είναι απίθανο το ενδεχόμενο η χώρα μας να επιστρέψει την δραχμή εξέφρασε ο γενικός διευθυντής χρηματοοικονομικών θεμάτων του ΟΤΕ κ. Kevin Copp ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο του συνεδρίου της Morgan Stanley.

Ο ΟΤΕ θωρακίζεται με μείωση δανεισμού
Την εκτίμηση ότι είναι απίθανο το ενδεχόμενο η χώρα μας να επιστρέψει την δραχμή εξέφρασε ο γενικός διευθυντής χρηματοοικονομικών θεμάτων του ΟΤΕ κ. Kevin Copp ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο του συνεδρίου της Morgan Stanley που διεξάγεται στην Βαρκελώνη.

Ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να επαναλάβει, όπως είχε τονιστεί με έμφαση και κατά την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη για τα οικονομικά αποτελέσματα του 9μήνου, ότι η εταιρεία υλοποιεί πρόγραμμα μείωσης του δανεισμού της προκειμένου να είναι θωρακισμένη έναντι κάθε ενδεχομένου.

Στο πλαίσιο του ίδιου συνεδρίου ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ρυθμιστής θα εγκρίνει την συγχώνευση Vodafone –Wind. Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε θετικός απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα το πρακτορείο Dow Jones μετέδωσε ότι ο ΟΤΕ λαμβάνει μέτρα προκειμένου να είναι προετοιμασμένος απέναντι σε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και σε αυτό της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v