Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Βάσως κατά του Γ. Παπανδρέου

"Ντρέπομαι για την παράταξη και τη χώρα", είπε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ η κυρία Βάσω Παπανδρέου, εξαπολύοντας έτσι επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης συνολικά.

Επίθεση Βάσως κατά του Γ. Παπανδρέου
"Ντρέπομαι για την παράταξη και τη χώρα", είπε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠαΣοΚ η κυρία Βάσω Παπανδρέου, εξαπολύοντας έτσι επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης συνολικά, μετά τις δραματικές εξελίξεις της Τετάρτης. Η κυρία Παπανδρέου ζήτησε επίμονα τον λόγο, παρότι δεν προβλεπόταν από τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να ανοίξει τελικά κατάλογος ομιλητών, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα.

Η κυρία Παπανδρέου είπε ότι «οι χτεσινές εικόνες ήταν θλιβερές» και ότι «σήμερα η κυβέρνηση δείχνει να είναι εκτός τόπου και χρόνου και να έχει πλήρη άγνοια της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία».

Η κυρία Παπανδρέου συμπλήρωσε ότι «οι σημερινές επιλογές βάζουν σε περιπέτεια τη χώρα και την παράταξη» και τόνισε ότι περίμενε «την παραίτηση του υπουργικού συμβουλίου, ώστε από αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να διερευνήσει τις δυνατότητες σχηματισμού κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v