Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητρόπουλος: Έρχεται ο διαγωνισμός για λαχεία

Για το 2012 αναβάλλεται η πώληση κρατικού μεριδίου στον ΟΠΑΠ, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα ανακονωθεί ο διαγωνισμός για τα λαχεία και ακολουθεί η ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, σημειώνει ο Κ. Μητρόπουλος στο Reuters.

Μητρόπουλος: Έρχεται ο διαγωνισμός για λαχεία
Για το 2012 αναβάλλεται η πώληση κρατικού μεριδίου στον ΟΠΑΠ, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα ανακονωθεί ο δημόσιος διαγωνισμός για τα λαχεία και ακολουθεί η ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, σημειώνει ο επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, Κώστας Μητρόπουλος σε συνέντευξή του στο Reuters.

Ο ίδιος εμφανίζεται σίφουρος ότι θα επιτευχθεί ο νέος, μειωμένος στόχος για έσοδα από αποκρατικοποιήσεις, ύψους 1,7 δισ. ευρώ εντός του έτους.

"Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε δημόσιο διαγωνισμό για τα κρατικά λαχεία. Θα ακολουθήσουν περισσότερες ανακοινώσεις ανά δυο εβδομάδες περίπου", δήλωσε ο κ. Μητρόπουλος. 

"Θα προσκαλέσουμε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Ελληνικού, θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ και οι πωλήσεις ακινήτων, που εξαρτώνται και από τις συνθήκες στην αγορά", υπογράμμισε ο κ. Μητρόπουλος. 

Ερωτηθείς για την πώληση του 34% του ΟΠΑΠ, ο κ. Μητρόπουλος υπογράμμισε ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί το 2012. 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v