Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση στη Σόφια για τη διαχείριση υδάτων

Συνάντηση της κοινής ομάδας εργασίας για την προώθηση και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα διαχείρισης και προστασίας των κοινών υδατικών τους πόρων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη Σόφια.

Συνάντηση στη Σόφια για τη διαχείριση υδάτων
Συνάντηση της κοινής ομάδας εργασίας για την προώθηση και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα διαχείρισης και προστασίας των κοινών υδατικών τους πόρων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στη Σόφια.

Αντικείμενα της συνάντησης αποτελούν η προώθηση κοινώνμεθόδων συλλογής, επεξεργασίας και ανταλλαγής ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων και ο συντονισμός των δράσεων για τη διαχείριση και προστασία των διασυνοριακών ποταμών Στρυμώνα, Νέστου, Άρδα και Έβρου και των αντίστοιχων λεκανών απορροής στο πνεύμα της Οδηγίας Πλαίσιο για τα Νερά και της Οδηγίας για τις πλημμύρες. Στο πλαίσιο της τελευταίας εντάσσεται και η συνεργασία για την έγκαιρη πρόγνωση και προειδοποίηση για ακραία πλημμυρικά φαινόμενα.

Επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας είναι ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων Ανδρέας Ανδρεαδάκης και συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων, της ΔΕΗ, των Διευθύνσεων Υδάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v