Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγγελική έρευνα για ΕΡΤ

Την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει τελεστεί απιστία διέταξε οικονομικός εισαγγελέας αναφορικά με την αγορά από την ΕΡΤ των δικαιωμάτων του Τσαμπιονς Λιγκ.

Εισαγγελική έρευνα για ΕΡΤ
Την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απιστίας διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης αναφορικά με την αγορά από την ΕΡΤ των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης του Τσαμπιονς Λιγκ με 18-24 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Η προκαταρκτική έρευνα διετάχθη με αφορμή ερώτηση των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Ν.Τσούκαλη, Γρ. Ψαριανού και Θαν. Λεβέντη προς τον υπουργό Επικρατείας Ηλ. Μόσιαλο. Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είχε ζητήσει και ο βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ υποστηρίζει από την πλευρά της οτι «έχει την υποχρέωση να προσφέρει στους έλληνες τηλεθεατές, που πληρώνουν γι' αυτήν, το Champions League που είναι αναμφίβολα το κορυφαίο διασυλλογικό ποδοσφαιρικό γεγονός του κόσμου», καθώς επίσης πως «πέτυχε σημαντική μείωση του τιμήματος (άνω του 20%), σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v