Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απηλλάγησαν με βούλευμα οι Βουρλούμης, Ιωαννίδης

Απηλλάγησαν με βούλευμα του συμβουλίου εφετών από τις κατηγορίες που αφορούσαν τις συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης που είχε υπογράψει ο ΟΤΕ ο Παναγής Βουρλούμης και  ο Γιώργος Ιωαννίδης.

Απηλλάγησαν με βούλευμα οι Βουρλούμης, Ιωαννίδης
Απηλλάγησαν με βούλευμα του συμβουλίου εφετών από τις κατηγορίες που αφορούσαν τις συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης που είχε υπογράψει ο ΟΤΕ την περίοδο 2003-2007 ο τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Παναγής Βουρλούμης και ο τότε διευθυντής τεχνικών δικτύων Γιώργος Ιωαννίδης.

Το Συμβούλιο έκανε δεκτή έφεση που είχαν ασκήσει οι 2 κατηγορούμενοι και αποφάσισε να μην γίνει κατηγορία σε βάρος τους για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας και της άμεσης συνέργιας σε αυτή.

Η υπόθεση αφορά συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης που είχε υπογράψει ο ΟΤΕ με τρεις εταιρίες μεταξύ αυτών οι Intracom και Siemens. Κατά την κατηγορία, από την υπογραφή τον συμβάσεων είχε προκληθεί στον Οργανισμό ζημιά ύψους 52 εκατ. ευρώ.

Τον Ιούνιο του 2010 το συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε εκδώσει βούλευμα που παρέπεμπε σε δίκη τους κυρίους Βουρλούμη και Ιωαννίδη. Ωστόσο το βούλευμα αυτό αναιρέθηκε από το Συμβούλιο Εφετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v