Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΟΙΚ: Νέα τηλεδιάσκεψη με τρόικα την Τρίτη

Την Τρίτη το απόγευμα θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη με την τρόικα προκειμένου οι τεχνικές ομάδες που βρίσκονται στην Αθήνα να επεξεργαστούν περαιτέρω ορισμένα στοιχεία, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.

ΥΠΟΙΚ: Νέα τηλεδιάσκεψη με τρόικα την Τρίτη
Την Τρίτη το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη με την τρόικα προκειμένου οι τεχνικές ομάδες που βρίσκονται στην Αθήνα να επεξεργαστούν περαιτέρω ορισμένα στοιχεία, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση: "Κατά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ, μεταξύ του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, και των εκπροσώπων της τρόικα (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) έγινε μία παραγωγική και ουσιαστική συζήτηση. 

Αύριο το πρωί, οι τεχνικές ομάδες που θα βρίσκονται στην Αθήνα θα επεξεργαστούν περαιτέρω ορισμένα στοιχεία και η τηλεδιάσκεψη θα επαναληφθεί αύριο την ίδια ώρα".

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε στις 7:22 μμ. και ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 2.30 ώρες. Συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς οι Ευ. Βενιζέλος, Γ. Ζανιάς και Η. Πλασκοβίτης και από την τρόικα οι τρεις επικεφαλείς (ΕΚΤ, ΕΕ και ΔΝΤ).

Στο τραπέζι βρίσκεται σειρά μέτρων που έχει ζητήσει η τρόικα προκειμένου να καταφέρει η Ελλάδα να πετύχει τους στόχους της διετίας 2011 – 2012.

Όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, "η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την τρόικα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v