Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραγραφή για τον Α. Τσοχατζόπουλο

Παραγεγραμμένο θεωρείται κατα την κρίση του ανακριτή του πενταμελούς Συμβουλίου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Λαμπρόπουλου το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας για τον πρώην υπουργού Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου.

Παραγραφή για τον Α. Τσοχατζόπουλο
Παραγεγραμμένο θεωρείται κατα την κρίση του ανακριτή του πενταμελούς Συμβουλίου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλη Λαμπρόπουλου το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας για το οποίο η αρμόδια επιτροπή της Βουλής είχε αποφασίσει την δίωξη του πρώην υπουργού Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου αναφορικά με την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο ανακριτής του πενταμελούς συμβουλίου του ανωτάτου δικαστηρίου τάχθηκε υπέρ της παραγραφής αφού διαπίστωσε πώς έχουν παρέλθει 2 κοινοβουλευτικές σύνοδοι της Βουλής και βάσει των διατάξεων του νόμου περί ευθύνης υπουργών το αδίκημα είναι ήδη παραγεγραμμένο.

Ο ανακριτής όσον αφορά στο αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος διαπιστώνει πώς θα πρέπει να δικαστεί από την τακτική δικαιοσύνη και όχι από Ειδικό Δικαστήριο.

Η δικογραφία βρίσκεται τώρα στα χέρια του εισαγγελέα του Δικαστικού Συμβουλίου κ. Μαύρου , ο οποίος θα υποβάλλει την πρόταση του προς το Πενταμελές Συμβούλιο, ενώ για την υπόθεση θα εκδοθεί τελικώς βούλευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v