Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφυγή Άκη στο Ευρωπαικό Δικαστήριο

Στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου προσέφυγε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος ο οποίος υποστηρίζει οτι παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωότητάς του.

Προσφυγή Άκη στο Ευρωπαικό Δικαστήριο
Στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου προσέφυγε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος ο οποίος υποστηρίζει ότι παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωότητάς του ενώ ήταν σε εξέλιξη η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Συμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην προσφυγή οι βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Αργύρης Ντινόπουλος οι οποίοι συμμετείχαν στην Επιτροπή προέβησαν σε δηλώσεις υπέρ της ενοχής του κ. Τσοχατζόπουλου γεγονός που έβαλε το τεκμήριο της αθωότητας.

Οι συνήγοροι του κ. Τσοχατζόπουλου κ. Βασίλης Χειρδάρης και Λεωνιδας Κοτσαλής επεσήμαναν σε δηλώσεις του ότι η προσφυγή στο Ευρωπαικό Δικαστήριο δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης αλλά «πλημμέλειες που εντοπίστηκαν κατά τη διαδικασία ενώπιον της ειδικής επιτροπής της Βουλής» και διευκρίνισαν ότι ζητούμενο είναι η ηθική δικαίωση του πρώην υπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v