Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τον Αύγουστο η διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων

Στα μέσα Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής των ομολόγων λήξης έως το 2020 με άλλους τίτλους έως και 30ετούς διάρκειας, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Φ. Σαχινίδη στο MEGA.

Τον Αύγουστο η διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων
Στα μέσα Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής των ομολόγων λήξης έως το 2020 με άλλους τίτλους έως και 30ετούς διάρκειας.

Την προοπτική αυτή επιβεβαιώνει και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης, ο οποίος με δηλώσεις του στο Mega είπε ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει εντός του Αυγούστου.

«Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεργασία με το IIF... θα ολοκληρωθούν εκείνες οι συζητήσεις οι οποίες θα περιγράψουν την ακριβή διαδικασία που θα ακολουθηθεί, έτσι ώστε οι διακρατητές ομολόγων του ελληνικού δημοσίου να επιλέξουν μία από τις τέσσερις επιλογές που περιλαμβάνει η συμφωνία και να προχωρήσουν σε ανταλλαγή των ομολόγων», είπε ο κ. Σαχινίδης.

Την προσεχή Πέμπτη, άλλωστε, σε συνάντηση που έχει κλειστεί στην Αθήνα, στελέχη του IIF και της ελληνικής κυβέρνησης θα επιχειρήσουν να ξεκαθαρίσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να δρομολογηθούν τόσο οι αποφάσεις τραπεζών που εμφανίζονται επιφυλακτικές όσο και η υλοποίηση της ίδιας της πρότασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v