Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξι δικογραφίες για παρακώλυση κυκλοφορίας

Εξι δικογραφίες που αφορούν 600 αριθμούς πινακίδων ταξί που συμμετείχαν στο μπλοκάρισμα της εθνικής οδού, της Αττικής οδού αλλα και του αεροδρομίου, έχουν σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Εξι δικογραφίες για παρακώλυση κυκλοφορίας
Εξι δικογραφίες που αφορούν 600 αριθμούς πινακίδων ταξί που συμμετείχαν στο μπλοκάρισμα της εθνικής οδού, της Αττικής οδού αλλα και του αεροδρομίου, έχουν σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Με εντολή του εισαγγελέα Κώνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος εκτελεί χρέη προισταμένου της Εισαγγελίας, διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση αδικημάτων όπως παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη ασφαλείας, συγκοινωνιών αλλα και παράνομης βίας.

Τα περιστατικά που αφορούν οι δικογραφίες έχουν τελεστεί από 17.7. μέχρι και χθες στο αεροδρόμιο, την Αττική οδό αλλα και στα διόδια Αφιδνών, Μάνδρας και Ρουπακίου.

Η προανάκριση θα διενεργηθεί από την Αστυνομία η οποία με εντολή του κ. Σιμιτζόγλου καλείται να ταυτοποιήσει τις πινακίδες και να διαπιστώσει τους ιδιοκτήτες των ταξί προκειμένου εν συνεχεία να κληθούν σε ανωμοτί εξηγήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v