Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέντε Εφέτες στο στόχαστρο για νέο παραδικαστικό

Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται να δώσουν τουλάχιστον πέντε ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί σε βάρος των οποίων υπάρχουν ενδείξεις οτι συμμετείχαν στο αποκαλούμενο «νέο παραδικαστικό κύκλωμα».

Πέντε Εφέτες στο στόχαστρο για νέο παραδικαστικό
Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται να δώσουν τουλάχιστον πέντε ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί σε βάρος των οποίων υπάρχουν ενδείξεις οτι συμμετείχαν στο αποκαλούμενο « νέο παραδικαστικό κύκλωμα» που δρούσε σε υποθέσεις πλειστηριασμών ακινήτων.

Πρόκειται για δύο γυναίκες, και τουλάχιστον τρείς ανδρες, όλοι Εφέτες οι οποίοι κλήθηκαν σε ανωμοτί κατάθεση για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης από τον εισαγγελέα Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο.

Η διερεύνηση της δράσης του κυκλώματος ξεκίνησε μετα από μηνύσεις τριών ιδιωτικών τραπεζών που κατήγγελαν οτι συγκεκριμένα πρόσωπα, με ύποπτες μεθόδους, κατάφερναν να μπλοκαρουν την διαδικασία πλειστηριασμού ακινήτων οφειλετών τους.

Συμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος η πολυμελής σπείρα είχε συστήσει εικονικές εταιρείες αξιοποίησης ακινήτων προκειμένου να ιδιοποιείται ακίνητα που τίθεντο σε διαδικασία πλειστηριασμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v