Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελληνικές εκπροσωπήσεις στη ”Χάρτα Ενέργειας”

Τη συμμετοχή των ΕΛ.ΠΕ. ως μέλους της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Βιομηχανίας στη Χάρτας Ενέργειας, αλλά και την συμμετοχή Έλληνα εκπροσώπου σε μια από τις 4 διευθύνσεις της Γραμματείας της Χάρτας Ενέργειας, μετά το Δεκέμβριο του 2004, επέτυχε ο κ. Γιώργος Σαλαγκούδης.

Ελληνικές εκπροσωπήσεις στη ”Χάρτα Ενέργειας”
Τη συμμετοχή των ΕΛ.ΠΕ. ως μέλους της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Βιομηχανίας της Χάρτας Ενέργειας (Industrial Advisory Panel) αλλά και την συμμετοχή Έλληνα εκπροσώπου σε μια από τις τέσσερις διευθύνσεις της Γραμματείας της Χάρτας Ενέργειας, μετά το Δεκέμβριο του 2004, επέτυχε ο κ. Γιώργος Σαλαγκούδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο των εργασιών του διήμερου Ενεργειακού Συνεδρίου για τη Μαύρη Θάλασσα ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιώργος Σαλαγκούδης είχε συναντήσεις με εκπρόσωπο της Διεθνούς Τράπεζας και με την πρόεδρο της Γραμματείας της Χάρτας Ενέργειας Δρ. Ria Kemper, η οποία ενημέρωσε τον υφυπουργό Ανάπτυξης για τις προτεραιότητες της Χάρτας Ενέργειας.

Κατά την συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε εκ νέου η ταύτιση απόψεων της ελληνικής κυβέρνησης και της προέδρου της Γραμματείας για τα ανοικτά θέματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπισθούν στο Συμβούλιο το Δεκέμβριο του 2004.

Ο εκπρόσωπος της World Bank ενημέρωσε τον υφυπουργό Ανάπτυξης για σημαντικά ενεργειακά θέματα που μελετώνται στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και από τα οποία η Ελλάδα πρόκειται να έχει στρατηγικά οφέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v