Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολλές οι εταιρίες σταθερής,λέει στέλεχος της ΕΕΤΤ

Για υπερπληθώρα εταιριών στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, κ. Δ. Δημητρόπουλος, ενώ επεσήμανε την υποκατάσταση της σταθερής τηλεφωνίας από την κινητή. Εξάλλου σε λίγη ώρα συνεδριάζει η ολομέλεια της ΕΕΤΤ με θέμα τα τιμολόγια των εταιριών κινητής και τον τερματισμό κλήσεων στο δίκτυό τους.

Πολλές οι εταιρίες σταθερής,λέει στέλεχος της ΕΕΤΤ
του Σταμάτη Ζαχαρού

”Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην αγορά σταθερής τηλεφωνίας είναι πολλές και πρέπει να εξετάσουν τις δυνατότητες συνεργασίας, προκειμένου να επιβιώσει η αγορά και να συνεχίσει την ανάπτυξή της”, δήλωσε πριν από λίγο στο συνέδριο για τις τηλεπικοινωνίες, Info Com, ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, κ. Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Η τοποθέτηση του κ. Δημητρόπουλου πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τις ολιγόλεπτες ομιλίες όλων των υψηλόβαθμων εκπροσώπων των εναλλακτικών φορέων, αλλά και του ΟΤΕ, οι οποίες έγιναν λίγο πολύ στην κοινή βάση ότι η αγορά είναι στάσιμη και τα προβλήματα που παρουσιάζει πολλά.

Ο ίδιος έκανε αναφορά στην υποκατάσταση της σταθερής τηλεφωνίας από την κινητή, που όπως είπε απειλεί τον κλάδο.



Σε λίγη ώρα, άλλωστε, θα πραγματοποιηθεί και η ολομέλεια της ΕΕΤΤ, προκειμένου να λάβει απόφαση για τη διαμόρφωση των τιμολογίων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας που αφορούν τον τερματισμό κλήσεων στο δίκτυό τους.

Η υπόθεση προς το παρόν αφορά την TIM, αλλά, σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, θα επηρεάσει και τον τρόπο με τον οποίο οι υπόλοιπες εταιρίες ”επιτρέπουν” τον ανορθόδοξο τερματισμό κλήσεων από σταθερά δίκτυα, χωρίς διασύνδεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v