Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γκρίνιες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Έντονες αντιδράσεις εκδηλώνονται από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ για τις κινήσεις της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα. Ποιοι υπουργοί είναι στο στόχαστρο.

Γκρίνιες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ
 
Έντονες αντιδράσεις εκδηλώνονται από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αλλά και από υπουργούς για τις κινήσεις της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Νέων", πολλοί θεωρούν ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου θα περάσει από σκληρή δοκιµασία τις επόμενες ημέρες, καθώς δεν είναι λίγοι οι βουλευτές του κινήµατος που του καταλογίζουν αστοχίες στην οικονοµική πολιτική αλλά και αλαζονική συµπεριφορά.

Στο στόχαστρο έχει μπει και ο υπουργός Εξωτερικών, κ. ?ηµήτρης ?ρούτσας, ο οποίος εμφανίζεται "αγανακτισµένος πολίτης" ζητώντας ουσιαστικά να µην έχουν οι βουλευτές αυτοκίνητα για συμβολικούς λόγους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρκετοί βουλευτές εκφράζουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως υπουργοί δείχνουν ότι δεν στηρίζουν επαρκώς τις προωθούµενες αλλαγές. Ενδεικτική είναι η παρέµβαση της κ. Σούλας Μερεντίτη, η οποία είπε στον σταθμό Φλας ότι "αν υπάρχουν υπουργοί που δεν µπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, ας παραιτηθούν, θα βρεθούν άλλοι να κάνουν σωστά τη δουλειά".

Επίσης, ο κ. Κώστας Γείτονας σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να κάνει µία νέα αρχή και να βελτιώσει το κυβερνητικό σχήµα, το οποίο χρειάζεται να είναι πιο συνεκτικό, και η κυβέρνηση συνολικά πρέπει να επιταχύνει και να διορθώσει την πορεία της.

Ενάντιος στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ εμφανίζεται ο βουλευτής Κοζάνης του κυβερνώντας κόμματος, Αλ. Αθανασιάδης, ο οποίος, μιλώντας στο Σκάι, δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει την εν λόγω ρύθμιση.  

Τέλος, στο ίδιο κλίµα, ο κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είπε ότι µόλις ο πρωθυπουργός πάρει τα λεφτά στις 25 του µήνα πρέπει να προχωρήσει αµέσως σε ανασχηµατισµό.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v