Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Met Hotel: Συνέδριο για την παραοικονομία

Πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Μαίου το International Conference on International Business 2011 (WWW.ICIB.EU) στη Θεσσαλονίκη στο Met Hotel, με κύρια θέματα την παραοικονομία, τη διαφθορά και το δημόσιο χρέος.

Met Hotel: Συνέδριο για την παραοικονομία
Πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Μαίου το International Conference on International Business 2011 (WWW.ICIB.EU) στη Θεσσαλονίκη στο Met Hotel, με κύρια θέματα την παραοικονομία, τη διαφθορά, τα ελλείμματα και το δημόσιο χρέος.

Οργανωτική και επιστημονική επιτροπή υπήρξαν οι Αριστείδης Μπιτζένης, Ιωάννης Μαραγκός, Βασίλειος Α. Βλάχος, Χαρίσιος Καφτεράνης και διοργανωτές το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Faculty of Political Sciences, University of Messina, CRIISEA, University of Picardie, CEDEFOP.

Η οργανωτική και επιστημονική επιτροπή ευχαριστεί θερμά τον καθ. F. Schneider για την επίκαιρη ανάδειξη των πτυχών της Ελληνικής σκιώδους οικονομίας και για τις προτάσεις του πώς η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση, τον Mr. Steve Bainbridge Senior Policy Analyst, του CEDEFOP.

Επιπλέον, ευχαριστεί τους σπόνσορες: Επιτροπή Ερευνών, ΚΤΕΛ θεσσαλονίκης, MET Hotel, Τράπεζα Πειραιώς, Coca Cola 3Ε, Inderscience και τους χορηγούς επικοινωνίας: Euro2day, Κέρδος, Μακεδονία, voria.gr καθώς και όλους εκείνους που συντέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v