Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βατοπέδι: Ελεύθερη με εγγύηση 70.000 η Α. Πελέκη

Εξηγήσεις για δύο κακουργήματα καθώς και για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων δίνει από το πρωί στην εφέτη ανακρίτρια κ. Ειρήνη Καλού η συμβολαιογράφος κ. Αικατερίνη Πελέκη-Βουλγαράκη.

Βατοπέδι: Ελεύθερη με εγγύηση 70.000 η Α. Πελέκη
Ελεύθερη με εγγύηση 70.000 ευρώ αφέθηκε η Αικ. Πελέκη μετά την μαραθώνια απολογίας της στην ανακρίτρια.

Η κατηγορούμενη έδινε εξηγήσεις για τα δύο κακουργήματα -συνέργια σε απιστία και ψευδή βεβαίωση - καθώς και για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων στην εφέτη ανακρίτρια κ. Ειρήνη Καλού η κατηγορούμενη στην υπόθεση της μονής βατοπεδίου, συμβολαιογράφος κ. Αικατερίνη Πελέκη-Βουλγαράκη.

Η κ. Πελέκλη η οποία εμπλέκεται στην υπογραφή δύο συμβολαίων σχετικών με τις « ιερές» ανταλλαγές αρνείται κατά πληροφορίες ενώπιον της ανακρίτριας τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστηρίζει ότι δεν είχε κανένα οικονομικό όφελος από την συνταξη των συμβολαίων.

Η κ. Πελέκη εκτιμάται ότι θα επαναλάβει κατά την απολογία της τα όσα είχε υποστηρίξει ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ότι δηλαδή η απόφαση για τις ανταλλαγές ελήφθη με ευθύνη του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή και υλοποιήθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v