Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ταμβακάκης:Υπάρχει τρόπος να εξέλθουμε της κρίσης

"Καμία ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει για το τραπεζικό σύστημα, το οποίο, παρά την πρωτοφανή κρίση, είναι σε καλή κατάσταση, από πλευράς τόσο κεφαλαιακής κατάστασης όσο και ρευστότητας", διαβεβαίωσε ο κ. Απ. Ταμβακάκης.

Ταμβακάκης:Υπάρχει τρόπος να εξέλθουμε της κρίσης
"Καμία ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει για το τραπεζικό σύστημα, το οποίο, παρά την πρωτοφανή κρίση, είναι σε καλή κατάσταση από πλευράς τόσο κεφαλαιακής κατάστασης όσο και ρευστότητας", διαβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής κ. Απ. Ταμβακάκης, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον κ. Κ. Παπούλια, μεταδίδει το ΑΠΕ.

"Αναφορικά με την κεφαλαιακή επάρκεια, ίσως είμαστε καλύτερα από ποτέ, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο αυτό στην παρούσα φάση", τόνισε.

Ο κ. Ταμβακάκης εξέφρασε ακόμα την πεποίθηση ότι η χώρα θα τα καταφέρει και πως υπάρχει διέξοδος, "αρκεί πολίτες, επιχειρήσεις, πολιτικοί, όλοι να κάνουμε αυτό που πρέπει, που ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, σε κλίμα συνεννόησης, αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους, που ξέρουμε ότι είναι και οι φυσικοί μας σύμμαχοι, ήταν και θα είναι".

Αποχωρώντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Ταμβακάκης επανέλαβε την έκκληση για κλίμα συνεννόησης από τις επιχειρήσεις, τον πολιτικό κόσμο και την κοινωνία, ενώ σημείωσε ότι και ο κ. Παπούλιας είναι αισιόδοξος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v