Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δικαστική συνδρομή για στημένα ζητά η Εισαγγελία

Δικαστική συνδρομή από επτά χώρες -έδρες εταιρειών στοιχημάτων μέσω των οποίων παίχτηκαν μεγάλα ποσά σε συνολικά 40 στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Δικαστική συνδρομή για στημένα ζητά η Εισαγγελία
Δικαστική συνδρομή από επτά χώρες -έδρες εταιρειών στοιχημάτων μέσω των οποίων παίχτηκαν μεγάλα ποσά σε συνολικά 40 στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Superleague , του Κυπέλλου και της Β' Εθνικής κατηγορίας ζητεί το οικονομικό τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διενεργείται τους τελευταίους μήνες η Εισαγγελία εντόπισε εταιρείες του εξωτερικού όπου στοιχηματίστηκαν μεγάλα ποσά σε «ύποπτους αγώνες» μέσω ίντερνετ.

Κατόπιν αυτών απέστειλε αιτήματα δικαστικής συνδρομής στην Μεγάλη Βρετανία, τη Ρωσία, την Μάλτα την Αυστρία, την Αυστραλία, την Γερμανία και την Ολλανδία ζητώντας να αποσταλούν στοιχεία των παικτών , τα ποσά που στοιχηματίστηκαν και σε ποιους αγώνες.

Παράλληλα, ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί προς ανωμοτί κατάθεση δέκα πρόσωπα που στοιχημάτισαν στους επίμαχους ποδοσφαιρικούς αγώνες μέσω του ΟΠΑΠ.

Τα αδικήματα για τα οποία καλούνται προς ανωμοτί εξηγήσεις αφορούν τα κακουργήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v