Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο πλευρό της ΓΕΝΟΠ οι Α. Αλαβάνος, Δ. Τσοβόλας

Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την αποτροπή της περαιτέρω μετοχοποίησης της ΔΕΗ εξέφρασαν ο πρ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος και ο δικηγόρος και πρ. Υπουργός Δ. Τσοβόλας.

Στο πλευρό της ΓΕΝΟΠ οι Α. Αλαβάνος, Δ. Τσοβόλας
Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την αποτροπή της περαιτέρω μετοχοποίησης της ΔΕΗ, εξέφρασαν ο πρ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος και ο δικηγόρος και πρ. Υπουργός Δ. Τσοβόλας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Αναλυτικά, τη συμπαράστασή τους στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την αποτροπή της περαιτέρω μετοχοποίησης της ΔΕΗ εξέφρασαν ο πρ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος και ο δικηγόρος και πρ. Υπουργός Δ. Τσοβόλας που επισκεφτήκαν τον ΑΗΣ Αγ . Γεωργίου στο Κερατσίνι και συνομίλησαν μέσω ασύρματου με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τους εναερίτες που από σήμερα τα χαράματα είναι ανεβασμένοι στην ύψους 174 μέτρων καμινάδα του εργοστάσιου.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τους ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η παρουσία σας εδώ μας δίνει δύναμη και κουράγιο στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ για να μην ιδιωτικοποιηθεί η μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση της χώρας» .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v