Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το μυστικό όπλο της Alpha Bank για το Aσφαλιστικό

Ενα μυστικό όπλο διαθέτει στο οπλοστάσιό της η Alpha Bank αναφορικά με την αντιμετώπιση του μέγιστου προβλήματος (Aσφαλιστικό) που απασχολεί σήμερα το χρηματοπιστωτικό σύστημα, .

Το μυστικό όπλο της Alpha Bank για το Aσφαλιστικό
του Γιώργου Μαντέλα

Ενα μυστικό όπλο διαθέτει στο οπλοστάσιό της η Alpha Bank αναφορικά με την αντιμετώπιση του μέγιστου προβλήματος (Ασφαλιστικό) που απασχολεί σήμερα τον χρηματοπιστωτικό σύστημα..

Όπως πληροφορείται το euro2day.gr από αρμόδιες πηγές, στις αρχές του τρέχοντος έτους η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της χώρας ουσιαστικά ξεπέρασε κατά ένα μεγάλο μέρος τον σκόπελο, αφού υπογράφηκε υπουργική απόφαση με την οποία το ΤΑΠΙΛΤ απορροφάται από το ΙΚΑ.

Τι εστί ΤΑΠΙΛΤ;

Το ταμείο των εργαζομένων στην Ιονική, που αποτελούσε και τον σημαντικότερο ”πονοκέφαλο” του ομίλου Alpha Bank σε ό,τι αφορά το Ασφαλιστικό. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι παρόμοια λύση φέρεται να βρήκε και η Εθνική, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες μέχρι σήμερα.

Οπως όμως υποστηρίζουν αρμόδια τραπεζικά στελέχη, έτσι εξηγείται και η πρόσφατη δήλωση του διοικητή της κ. Τάκη Αράπογλου, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά πρόσφατα απάντησε ότι ”το Ασφαλιστικό δεν είναι δικό μας πρόβλημα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v