Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Επέκταση της άδειας εξετάζει η κυβέρνηση

Η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση της άδειας στον ΟΠΑΠ κατά 10 χρόνια έναντι 200 εκατ. ευρώ και τη λειτουργία των 5.000 τερματικών βιντεολόττο αποκλειστικά στα πρακτορεία του, σύμφωνα με τη "Ναυτεμπορική".

ΟΠΑΠ: Επέκταση της άδειας εξετάζει η κυβέρνηση
Η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες για την αύξηση της... προίκας του ΟΠΑΠ εν όψει ιδιωτικοποίησής του το 2012, όπως αναφέρει η "Ναυτεμπορική".

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση εξετάζει την επέκταση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ κατά επιπλέον 10 χρόνια έναντι 200 εκατ. ευρώ και τη λειτουργία των 5.000 τερματικών βιντεολόττο αποκλειστικά στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, αναφέρει η εφημερίδα.

Παράλληλα, προς το παρόν, αναστέλλεται η διάθεση των αδειών για τα υπόλοιπα 25.000 τερματικά.

Στο ηλεκτρονικό στοίχημα αναμένεται να δοθούν έως 50 άδειες λειτουργίας, για τις οποίες ο ΟΠΑΠ θα έχει το δικαίωμα της πρώτης άρνησης.

Επίσης, η κυβέρνηση αναμένει έσοδα 300 εκατ. ευρώ από την επαναλειτουργία του Ξυστό, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει θέσει στόχο για έσοδα 700 εκατ. ευρώ από την αδειοδότηση και τη λειτουργία νέων τυχερών παιχνιδιών εντός του 2011.

Όπως επισημαίνει η Proton, η αξία της επέκτασης της άδειας στον ΟΠΑΠ είναι μικρότερη από την προηγούμενη συμφωνία για το μονοπώλιο, η οποία διαμορφωνόταν στα 330 εκατ. ευρώ περίπου, αλλά αφορούσε σε 20ετή περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v