Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατά της αποφυλάκισης Μπουρμπούλια η εισαγγελέας

Την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης που έχει η υποβάλει η καταδικασθείσα για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα πρώην δικαστής κ. Κ. Μπουρμπούλια εισηγήθηκε με πρότασή της προς το Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας.

Κατά της αποφυλάκισης Μπουρμπούλια η εισαγγελέας
Την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης που έχει η υποβάλει η καταδικασθείσα για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα πρώην δικαστής κ. Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια εισηγήθηκε με πρότασή της προς το Συμβούλιο Εφετών η εισαγγελέας.

Η πρώην ανακρίτρια τα τελευταία πέντε χρόνια κρατείται στις φυλακές για υποθέσεις που αφορούν την εμπλοκή της στο λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα».

Τον τελευταίο λόγο για την αποφυλάκιση της Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια θα έχει το Συμβούλιο Εφετών.

Στην αίτησή της η πρώην ανακρίτρια, σε βάρος της οποίας υπάρχει ένταλμα προσωρινής κράτησης για άλλο σκέλος της υπόθεσης, υποστηρίζει ότι έχει εκτίσει την ποινή που της έχει επιβληθεί καθώς και ότι είναι η μοναδική από όλα τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στις διάφορες πτυχές του «παραδικαστικού κυκλώματος» που βρίσκεται στη φυλακή.

Η ίδια μάλιστα επισημαίνει ότι δεν συντρέχει λόγος να παραμείνει προσωρινά κρατούμενη στη φυλακή καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής η ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v