Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προθεσμία έλαβε ο κ. Μπέλτσιος

Προθεσμία για τις 30 Μαΐου έλαβε ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού κ. Ακη Τσοχατζόπουλου, κ. Γιάννης Μπέλτσιος ο οποίος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Προθεσμία έλαβε ο κ. Μπέλτσιος
Προθεσμία για τις 30 Μαΐου έλαβε ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού κ. Ακη Τσοχατζόπουλου, κ. Γιάννης Μπέλτσιος ο οποίος έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης κακουργηματικών πράξεων στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Το όνομα του κ. Μπέλτσιου ενεπλάκη στην υπόθεση τον περασμένο Φεβρουάριο όταν το περιοδικό «Der Spiegel», τον φωτογράφιζε ως το πρόσωπο που είχε υποδείξει ως "δεξί του χέρι" την επίμαχη περίοδο ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ακης Τσοχατζόπουλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κ. Μπέλτσιος φέρεται την επίμαχη περίοδο να είχε συναντήσεις με στελέχη της Ferostaal που πλέον κατηγορούνται από την Γερμανική Δικαιοσύνη για δωροδοκία.

Επιπλέον, στη δικογραφία περιλαμβάνονται καταθέσεις στελεχών της Ferostaal μεταξύ των οποίων και αυτή του πρώην προέδρου του Δ.Σ. της εταιρείας που έχει υποστηρίξει ότι « ο κ. Τσοχατζόπουλος τον παρέπεμψε στον κ. Μπέλτσιο ο οποίος είναι παλαιός φίλος από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ".

Περαιτέρω ο ίδιος ο κ.Μπέλτσιος έχει παραδεχθεί την σχέση του με την Ferostaal με την οποία από το 2000 μέχρι το 2003 φέρεται να είχε συνεργασία για έργα υποδομών που αφορούσαν τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v