Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Διαβούλευση για το ”win back” στην τηλεφωνία

Δημόσια διαβούλευση για το θέμα της περιβόητης επαναπόκτησης πελατών μεταξύ των δικτύων σταθερής τηλεφωνίας, προτίθεται να διενεργήσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των εναλλακτικών για πρακτικές που χαρακτηρίζουν αθέμιτο ανταγωνισμό.

ΕΕΤΤ: Διαβούλευση για το ”win back” στην τηλεφωνία
του Σταμάτη Ζαχαρού

Δημόσια διαβούλευση για το θέμα της περιβόητης ”επαναπόκτησης πελατών” μεταξύ των δικτύων σταθερής τηλεφωνίας, προτίθεται να διενεργήσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των εναλλακτικών για πρακτικές που χαρακτηρίζουν αθέμιτο ανταγωνισμό.

Το θέμα αφορά στη στρατηγική που εφαρμόζει τόσο ο ΟΤΕ όσο και άλλες εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας, καλώντας συνδρομητές που έχουν επιλέξει προγράμματα προεπιλογής φορέα και στοχεύουν στην απόκτηση του πελάτη, ”σπάζοντας” ουσιαστικά το προηγούμενο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με στέλεχος της Επιτροπής, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να δημοσιοποιηθεί κείμενο που θα καλεί τους ενδιαφερόμενους να τοποθετηθούν, σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να διεξάγεται η επαναπόκτηση των πελατών (win back).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρέπει να οριστεί ο ελάχιστος χρόνος εντός του οποίου δεν θα επιτρέπεται η επαναπόκτηση.

Επιπλέον, η Επιτροπή επιθυμεί να δημιουργήσει μια διαδικασία τέτοια, ώστε η εταιρία που στην ουσία χάνει τον πελάτη, να έχει τη δυνατότητα να επιχειρηματολογήσει προκειμένου να ανατρέψει την κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v