Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προβληματισμός αναλυτών μετά την ομιλία ΓΑΠ

Προβληματισμένοι εμφανίζονται Έλληνες και ξένοι τραπεζίτες και αναλυτές μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης του Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, καθώς τονίζουν ότι δεν άκουσαν συγκεκριμένα μέτρα.

Προβληματισμός αναλυτών μετά την ομιλία ΓΑΠ
Προβληματισμένοι εμφανίζονται Έλληνες και ξένοι τραπεζίτες και αναλυτές μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης του Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, καθώς τονίζουν ότι δεν άκουσαν συγκεκριμένα μέτρα, μεταδίδει το Reuters.

«Η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν άκουσα συγκεκριμένα μέτρα», ανέφερε ο κ. Θ. Kρίντας (Τράπεζα Αττικής) εκτιμώντας ότι αυτό που θα επιθυμούσε η αγορά "θα ήταν ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις ιδιωτικοποιήσεις του 2011".

Από την πλευρά του ο κ. Πλ. Μονοκρούσος (Eurobank) επισημαίνει την απουσία ουσιαστικών ειδήσεων αναφορικά με τα μεσοπρόθεσμα πλάνα τονίζοντας ότι τα μέτρα θα εξειδικευτούν μετά το Πάσχα.

Ο κ. Kornelius Purps (Unicredit) τονίζει ότι “η ανακοίνωση τέτοιων μέτρων δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό. Και εγώ λέω συνεχώς στη σύζυγο να κάνουμε οικονομία”.

O κ. Chris Price (Fitch Ratings) αναφέρει ότι "δεν ακούστηκαν πολλά νέα σε αυτή την ομιλία και αυτό είναι απογοητευτικό δεδομένης της φημολογίας που υπήρχε για την ανακοίνωση σημαντικών αλλαγών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v