Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εξέλιξη η έρευνα στην υπόθεση ΕΤΕ & Αlpha

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος αναφορικά με ενδεχόμενη εκμετάλλευση της εσωτερικής πληροφόρησης στην υπόθεση ΕΤΕ - Αlpha. Kατάθεση Θωμόπουλου.

Σε εξέλιξη η έρευνα στην υπόθεση ΕΤΕ & Αlpha
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος αναφορικά με ενδεχόμενη εκμετάλλευση της εσωτερικής πληροφόρησης για την πορεία των εμπιστευτικών συζητήσεων της συγχώνευσης μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσε στον εισαγγελέα ο γενικός διευθυντής οικονομικών της Εθνικής Τράπεζας κ. Ανθιμος Θωμόπουλος ο οποίος κατά πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε διαρροή πληροφοριών και ότι δεν υπήρξε εκμετάλλευση της εσωτερικής πληροφόρησης ως προς την πορεία των διαπραγματεύσεων για την συγχώνευση των δύο τραπεζών.

Αντίστοιχο ήταν και το περιεχόμενο της κατάθεσης του προέδρου του Δ.Σ. της Alpha Bank κ. Γιάννη Κωστόπουλου προ ημερών στον κ. Ντογιάκο.

Στο μεταξύ ο εισαγγελικός λειτουργός έχει ζητήσει από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να του διαβιβάσει στοιχεία για την κίνηση των μετοχών των δύο τραπεζών το επίμαχο χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v