Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μήνυση κατά Παπακωνσταντίνου από "Πρώτο Θέμα"

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Θ. Αναστασιάδης.

Μήνυση κατά Παπακωνσταντίνου από Πρώτο Θέμα
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο εκδότης της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", Θ. Αναστασιάδης.

Αφορμή για την υποβολή της μήνυσης είναι τα δημοσιεύματα της εφημερίδας αναφορικά με τη διαγραφή χρεών του ιδιοκτήτη της Express Service Γ. Ραπτόπουλου με απόφαση του κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Αναστασιάδης κατηγορεί τον κ. Παπακωνσταντίνου ότι «εκμεταλλεύτηκε δύο εξώδικα που του έστειλα και εν συνεχεία παραποιώντας την πραγματικότητα διέδωσε ψευδώς ότι επιδίωξή μου ήταν ο εκφοβισμός και η παρακώληση της έρευνας του ΣΔΟΕ».

Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης μέσω του συνηγόρου του κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο στην οποία περιέχονται όλα τα δημοσιεύματα της εφημερίδας σχετικά με το θέμα και ζητεί να διενεργηθεί έρευνα προκειμένου να εξεταστεί εάν ήταν σύννομες οι ενέργειες του υπουργού Οικονομικών αναφορικά με την υπόθεση του κ. Ραπτόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v