Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε εξέλιξη έρευνα για 18 οικονομικούς επιθεωρητές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που αφορά 18 οικονομικούς επιθεωρητές καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην διαγραφή ή την ακύρωση προστίμων εταιρειών που συνεργάζονταν με το Δημόσιο.

Σε εξέλιξη έρευνα για 18 οικονομικούς επιθεωρητές
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που αφορά 18 οικονομικούς επιθεωρητές οι οποίοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην διαγραφή ή την ακύρωση προστίμων εταιρειών που συνεργάζονταν με το Δημόσιο.

Δεκαεπτά από τους 18 εμπλεκόμενους έλαβαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να καταθέσουν τα υπομνήματά τους και να «αντικρούσουν» τα διερευνώμενα αδικημάτα της απιστίας και της ψευδούς βεβαίωσης σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο μία εκ των υπόπτων , πρωην οικονομική επιθεωρήτρια υπέβαλε στην εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση τις εγγραφες εξηγήσεις της, αρνούμενη την κατηγορία.

Συμφωνα με πληροφορίες, η πρώην οικονομική επιθεωρήτρια επιρρίπτει ευθύνες για τους ύποπτους επανελέγχους στις εταιρείες στον προιστάμενό της ( σ.σ. συγκαταλέγεται μεταξύ των υπόπτων) αλλα και σε βασική μάρτυρα κατηγορίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v