Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξειδικευμένη έκθεση real-estate PROPERTY 2011

Η εξειδικευμένη έκθεση real-estate στην Ελλάδα πραγματοποιείται από 18-20 Μαρτίου στο HELEXPO PALACE, δίνοντας τη δυνατότητα σε επισκέπτες να διερευνήσουν τις μεγάλες ευκαιρίες, που κρύβει σήμερα η κτηματαγορά.

Εξειδικευμένη έκθεση real-estate PROPERTY 2011
Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση real-estate στην Ελλάδα πραγματοποιείται από τις 18-20 Μαρτίου στο HELEXPO PALACE, στο Μαρούσι Αττικής, δίνοντας τη μοναδική δυνατότητα σε επισκέπτες και επαγγελματίες να διερευνήσουν τις μεγάλες ευκαιρίες, που κρύβει σήμερα η κτηματαγορά, αλλά και τις μελλοντικές προοπτικές της. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η 4η Διεθνής Έκθεση & Συνέδριο Ακινήτων PROPERTY 2011 με τη “σφραγίδα” της διοργάνωσης της HELEXPO, έχει ως κεντρική ιδέα το γεγονός ότι τώρα υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες στην οικιστική αγορά, ενώ αναμένεται να φέρει σε επαφή δεκάδες από τις πλέον ισχυρές και υγιείς εταιρείες της ελληνικής κτηματαγοράς.

Παρόλη την κρίση, στη φετινή PROPERTY οι εταιρίες, που συμμετέχουν, αναμένεται ότι θα προσφέρουν στους υποψήφιους αγοραστές δελεαστικές προτάσεις, οι οποίες συνδυάζουν ρεαλιστικές τιμές, υψηλή ποιότητα κατασκευής και υπεραξίες, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα πως οι περίοδοι ύφεσης είναι ιδανικές για επενδύσεις σε ακίνητα.

Στο πλαίσιο αυτό, στην 4η PROPERTY παρούσες θα είναι κατασκευαστικές εταιρείες, κτηματομεσιτικά γραφεία, αρχιτέκτονες, ενεργειακούς επιθεωρητές, εταιρείες ανακαινίσεων, τράπεζες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και δήμοι, που θα καλύψουν 5.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Τα θεματικά αφιερώματα της έκθεσης είναι επικεντρωμένα στην Προκατασκευασμένη Δόμηση και τις Εξοχικές Κατοικίες.

Όσον αφορά στους εμπορικούς επισκέπτες, με πρωτοβουλία της HELEXPO θα φιλοξενηθούν 35 επιλεγμένοι Ρώσοι κτηματομεσίτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις αποκλειστικά με τους εκθέτες της PROPERTY, προκειμένου να προβληθεί η εικόνα και τα χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς ακινήτων στις αγορές του εξωτερικού. 

Επιπλέον, η 4η PROPERTY πλαισιώνεται από Διεθνές Συνέδριο Real-Estate, το οποίο φέτος έχει ως κεντρικό θεματικό πυρήνα την πορεία της αγοράς ακινήτων εντός της κρίσης, τα ερευνητικά-στατιστικά δεδομένα, που την διέπουν και τις δυνατότητες των αγοραστών, αλλά και των επαγγελματιών του real-estate.

H έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), της Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών Ελλάδας (Ο.Μ.Α.Σ.Ε), της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών και Οικοδομικών Επιχειρήσεων, της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (Π.ΟΜ.ΙΔ.Α.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηματομεσιτών (ΣΕΚ).

Χορηγοί της 4ης PROPERTY είναι η Eurobank EFG, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, ο όμιλος ΓΕΚ Τέρνα, η Eurobank Property Services, η Binswanger Biniaris, η Ανδρουλάκης Προκατασκευασμένες Κατοικίες και το Southeast Group.

Χορηγοί Επικοινωνίας της PROPERTY είναι η Χρυσή Ευκαιρία, η Ναυτεμπορική, το ένθετο Business & Real Estate της Ναυτεμπορικής και το www.naftemporiki.gr, το www.xe.gr και το www.realestatenews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v