Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TτΕ: «Κληρώνει» σήμερα για δύο ασφαλιστικές

Σήμερα, εκπνέει, η προθεσμία, που έχει δώσει η ΤτΕ, στην «Ευρωπαική Ένωση Ασφάλειαι Μινέττα» και σε μια ακόμη ασφαλιστική εταιρεία Ζημιών, να καταθέσουν σχέδιο βραχυχρόνιας χρηματοδότησης.

TτΕ: «Κληρώνει» σήμερα για δύο ασφαλιστικές
Σήμερα, εκπνέει, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day, η προθεσμία, που έχει δώσει η Τράπεζα της Ελλάδος, στην «Ευρωπαική Ένωση Ασφάλειαι Μινέττα» και σε μια ακόμη ασφαλιστική εταιρεία Ζημιών, να καταθέσουν σχέδιο βραχυχρόνιας χρηματοδότησης.

Μετά τους ελέγχους στα οικονομικά στοιχεία της χρήσης 2009 διαπιστώθηκε ότι οι δύο ασφαλιστικές διαθέτουν χαμηλότερα αποθέματα από τα ελάχιστα αναγκαία και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κάλυψή τους.

Η Ασφάλειαι Μινέττα ανακοίνωσε ήδη την πρόθεσή της να προχωρήσει άμεσα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που ανέκυψε. Το ύψος της αύξησης σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανέρχεται σε περίπου 15 εκατ. ευρώ και στο μεγαλύτερο μέρος της θα καλυφθεί από γνωστό επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στην αγορά αυτοκινήτου.

Η διοίκηση της «Ασφάλειαι Μινέττα» παρουσίασε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην Τ. τ. Ε τα στοιχεία για δέσμευση σε λογαριασμό του απαραίτητου ποσού έναντι της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ενώ αναμένεται και το σχέδιο βραχυχρόνιας χρηματοδότησης από την μικρή εταιρεία Αυτοκινήτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v