Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΑΝ: Συνεργασία με Δήμο για ”ποιότητα Αθήνας”

Συνεχίζεται συστηματικά η συνεργασία της Δημάρχου Αθηναίων, κ. Ντόρας Μπακογιάννη με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα, με σκοπό τη διατήρηση της ποιότητας που απέκτησε η Αθήνα κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΥΠΑΝ: Συνεργασία με Δήμο για ”ποιότητα Αθήνας”
Οδηγίες προς τη ΔΕΗ, την ΔΕΠΑ και την ΕΠΑ Αττικής απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης, Δ. Σιούφας προκειμένου να προσαρμόσουν τις εργασίες τους με τη γενικότερη λειτουργία και εμφάνιση των πόλεων. Ειδικότερα, ανέφερε τις παρακάτω επισημάνσεις:

* Να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, για τα έργα της ΔΕΗ και της ΕΠΑ Αττικής.

* Να υπάρχει πλήρης και εμφανής σήμανση ότι η ΔΕΗ ή η ΕΠΑ εκτελεί το συγκεκριμένο έργο, καθώς και μέτρα ασφαλείας πεζών και αυτοκινήτων.

* Να γίνεται άμεση αποκατάσταση στις διάφορες τομές, που γίνονται στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, ώστε να επανέρχονται αυτά στην προηγούμενη κατάσταση.

Όπως έγινε εξάλλου γνωστό, συνεχίζεται η συνεργασία της Δημάρχου Αθηναίων κ. Ντόρας Μπακογιάννη με τον υπουργό Ανάπτυξης προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητα που απέκτησε η Αθήνα και να συνεχισθεί και στο μέλλον.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο τρόπος, με τον οποίο θα λειτουργούν οι Φορείς αυτοί στο Δήμο Αθηναίων, θα είναι ο ίδιος και με τους υπόλοιπους Δήμους της Χώρας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Σιούφας τονίζει μεταξύ άλλων, πως ”Κατακτήσαμε ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας του Δήμου Αθηναίων και των άλλων Δήμων και οφείλουμε όλοι να το σεβαστούμε και να προσαρμοστούμε ανάλογα. Και να επεκτείνουμε παντού στη Χώρα, όπου δραστηριοποιούνται οι Φορείς, με γνώμονα την ποιότητα ζωής των πολιτών. Το Υπουργείο θα εποπτεύει συστηματικά τα παραπάνω”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v